خطا های وردپرس

آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس

آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس

زمانی که از سیستم مدیریت محتوای وردپرسی استفاده میکنید معمولا آپلود های شما زیر 2 مگابایت خواهد بود به همین دلیل به صورت پیشفرض حجم آپلود بسیار کم میباشد اما در این میان گاهی اوقات میخواهید که در سایت مثلا افزونه ای را با حجم 10 مگابایت نصب بکنید در این صورت شما با مشکل رو به رو خواهید شد و باید اروند افزایش حجم آپلود در وردپرس را انجام بدهید تا از این محدودیت جدا بشوید!

برای این که بدانید حجم آپلود در سایت وردپرسی شما چقدر است معمولا زمانی که میخواهید یک فایلی را در سایت آپلود بکنید بغلش یک کلمه ای به اسم حداکثر آپلود وجود دارد که مشخص میکند شما قادر به آپلود فایل تا چه اندازه هستید, در اکثر اوقات این حجم 2 مگابایت میباشد و تماما به هاستی که استفاده میکنید ربط دارد, حالا با ما در این آموزش از سایت ابزار مکس همراه باشید تا حجم آپلود را به اندازه دلخواه افزایش بدهیم.

آنچه در ادامه میخوانید:

برسی اندازه مجاز آپلود در سایت

بیایید قبل از هر کاری میزان اندازه آپلود در سایت وردپرسی را مورد برسی قرار بدهیم شاید اصلا شما نیاز به افزایش حجم آپلود در وردپرس نداشتید برای متوجه شدن این موضوع کافیست از قسمت پیشخوان سایت خود وارد بخش رسانه ها بشوید در اینجا روی گذینه افزودن کلیک بکنید و همانطور که گفته شد در این بخش یک جمله به اسم حداکثر آپلود وجود دارد که مشخص میکند شما به چه اندازه فایل هایی را میتوانید یک جا آپلود بکنید! در اکثر اوقات این حجم به اندازه 2 مگابایت میباشد که اصلا برای تمامی فایل ها کافی است اما برخی زمان ها لازم است تا فایل هایی با اندازه هایی بیشتری آپلود بکنیم برای همین باید این اندازه را افزایش بدهیم.

روش های افزایش حجم آپلود در وردپرس

خب برای این که بتوانید این حجم را افزایش بدهید روش های زیادی وجود دارد که ما میخواهیم به چند تا از اصل ترین و راحترین آن ها اشاره بکنیم تا بتوانید در کمترین زمان ممکن حجم آپلود در وردپرس را افزایش بدهید, به روش هایی که در ادامه گفتیم دقت بکنید و تنها یکی را در سایت اعمال بکنید.

1- ساخت و یا ویرایش فایل htaccess در هاست

در اولین قدم میتوانید برای افزایش حجم آپلود در وردپرس از فایل htaccess در هاست استفاده بکنید, این کار بسیار راحت میباشد بنابراین فقط این مراحل را دنبال بکنید در اول وارد هاست شده و به قسمت File manager بروید در این بخش دنبال بخش public_html و وارد بشوید حالا کافیست فایل htaccess را پیدا کرده و ویرایش را بزنید سپس کد زیر را کپی کرده و به فایل اضافه بکنید!

				
					php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300
				
			

بعد از اضافه کردن کد به فایل سیو را بزنید و سپس وارد پیشخوان سایت شده و به بخش رسانه ها افزودن بروید در اینجا مشاهده میکنید که آیا حجم آپلود در وردپرس افزایش یافته است یا خیر, حالا بیایید فرض بکنیم که به هر دلیلی موفق با افزایش نبودید در این صورت مراحل زیر را در سایت اعمال بکنید.

2- ساخت و یا ویرایش فایل php.ini در هاست

حالا بیایید با استفاده از فایل php.ini این کار را انجام بدهید در ابتدا مثل روش قبلی وارد هاست شده و به قسمت File manager بروید سپس وارد بخش public_html بشوید در این بخش نیز شما باید دنبال فایل php.ini بگردید اگر این فایل را پیدا کردید ادیت را بزنید و کد زیر را در آن قرار بدهید اما اگر این فایل وجود نداشت یک فایل به این اسم بسازید و دوباره کد زیر را در آن قرار بدهید:

				
					upload_max_filesize = 64M
post_max_size = 64M
max_execution_time = 300
				
			

بعد از اضافه کردن کد به این فایل گذینه سیو را بزنید تا فایل سئو شود و سپس دوباره به پیشخوان سایت رفته و حجم آپلود را مورد برسی قرار بدهید مطمعنا که شما موفق به افزایش حجم آپلود در وردپرس خواهید شد, حالا بیایید بازم فرض بکنیم که بازم موفق به انجام این کار نشدید بنابراین روش بعدی را در پیش بگیرید!

3- افزایش حجم آپلود از طریق MultiPHP INI Editor

در این روش شما باید ابتدا برسی بکنید که آیا دسترسی به این بخش یعنی MultiPHP INI Editor در هاست دارید یا خیر چراکه بعضی از شرکت های هاستینگ این اجازه را به کاربران خودشان نمیدهد بنابراین اگر هاست شما این بخش را داشت این مراحل را در پیش بگیرید تا حجم آپلود در وردپرس را افزایش بدهیم. در ابتدا دوباره وارد هاست شده و این بار به بخش های پایین رفته و گذینه MultiPHP INI Editor را پیدا کرده و در آن وارد بشوید!

در این بخش شما باید ابتدا دامنه خودتان را انتخاب بکنید برای این کار یک فیلد وجود دارد که اگر روی آن کلیک بکنید دامنه و یا حتی ساپ دامنه های شما به نمایش در می آید بنابراین یکی را که میخواهید افزایش حجم آپلود در آن اعمال بکنید انتخاب بکنید, بعد از انتخاب بخش هایی برای شما باز میشود که یکی از آن ها به اسم upload_max_filesize میباشد که همان حجم آپلود میباشد و شما تنها کافیست عدد جلویی آن را تغییر بدهید به اندازه دلخواهتان که میخواهید آپلود بکنید برسید

چگونه حجم آپلود را در وردپرس افزایش بدهیم؟

اگر به تصویر بالا دقت بکنید متوجه میشوید که تنها کدام بخش ها را ویرایش بکنید بهتر است به بخش های دیگه اصلا کاری نداشته باشید, در این روش اما و اگر وجود ندارد و اگر این مرحله پیش بروید مطمعنا حجم آپلود در وردپرس شما افزایش خواهد یافت و شما میتوانید فایل ها را با اندازه های بسیار متفاوتی در سایت های وردپرسی خودتان اعمال بکنید.

4- پلاگین Increase Maximum Upload File Size

این افزونه وردپرسی عجب اسم طولانی دارد! حالا بگذریم در اینجا میخواهیم روش آخر را به شما یاد بدهیم در  اصل ممکن که اصلا شما به هاست وب سایت دسترسی نداشته باشید در این صورت شما کافیست وارد بخش افزونه ها شده و گذینه افزودن را بزنید سپس در باکس جستجوی افزونه اسم Increase Maximum Upload File Size را سرچ بکنید و پلاگین وردپرسی را رایگان نصب بکنید این پلاگین قابلیت افزایش حجم آپلود در وردپرس را به وب سایت شما اضافه میکند و تنها کافیست وارد تنظیمات افزونه شده و تنظیمات دلخواه خودتان را به آن بدهید.

جمع بندی مطالب

حالا در آخر بگوییم که اگر شما تنها یکی از موارد را در سایت اعمال بکنید کافیست و حجم آپلود سایت شما افزایش خواهد یافت, یک نقطه در مورد روش چهارم بگوییم که شما در این روش یک افزونه در سایت نصب میکنید و افزونه های زیاد باعث میشود تا وب سایت کند شود بنابراین سعی بکنید از روش های اولی استفاده بکنید تا مجبور به نصب یک پلاگین در وب سایت نشوید همچنین شما میتوانید برای این کار به پشتیبانی هاستتان نیز درخواست بفرستید تا آن ها این کار را برای شما انجام بدهند, حالا بازم اگر هر گونه سوالی دارید با ما در بخش نظرات در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *