خطا های وردپرس

آموزش رفع خطای 500 یا Internal Server Error در وردپرس

آموزش رفع خطای 500

ارور و یا همان خطای 500 ممکن است که برای هر وب سایتی پیش بی آید این ارور یکی از خطا هایی میباشد که بسیار  رایج و پرتکرار است بنابراین این احتمال وجود دارد که شما نیز با این ارور رو به رو بشود, حالا خطای Internal Server Error ممکن است که کمی افراد را گیج بکند چرا که این ارور هیچ نوع حالت یا دلیلی را برای افراد به نمایش نمیگذارد, پس رفع آن نیز کمی مشکل است!

حالا ما در ابزار مکس میخواهیم چندین تا روش به شما یاد بدهیم تا بتوانید دلیل این خطا را پیدا کرده و آن را در سایت به صورت کامل رفع بکنید حالا با ما در ادامه این آموزش یعنی آموزش رفع خطای 500 در وردپرس همراه باشید.

آنچه در ادامه میخوانید:

اصلا خطای 500 در وردپرس چیه؟

حالا  قبل از هر کاری بیایید ببینیم اصلا این خطای 500 در ودرپرس چیه؟ در اصل این ارور مخصوص سایت های وردپرسی نمیباشد و این احتمال وجود دارد که در دیگر وب سایت ها نیز خودش را بروز بدهید, این ارور یکی از دردسر ترین ارور هایی میباشد که هر وب سایتی میتواند با آن رو به رو بشود که یعنی شما زمانی که با خطای 500 رو به رو بشوید شما دلیل آن را نمیدانید برای همین کمی دردسر میباشد!

حالا در اکثر مواقع این خطا زمانی رخ میدهد که شما میخواهید به بخش مدیریت وب سایت وارد بشوید در این مواقع این احتمال وجود دارد که ارور 500 برای شما به نمایش در بی آید اما در همین حین بقیه جاهای وب سایت به درستی کار بکنید, حالا ما به چند تا از دلایلی که ممکن است در بروز خطای 500 دست داشته باشد اشاره کرده ایم به لیست پایین دقت بکنید:

  • مشکل در قالب و افزونه ها
  • مشکل در فایل htaccess
  • محدودیت در حافظه PHP

آموزش رفع خطای 500 در وردپرس

الان که متوجه شدیم این ارور چیه و چرا در سایت رخ میده بیایید با روش هایی که در ادامه به شما خواهیم گفت این ارور را برای همیشه از وب سایت بیرون بکنیم, همیشه این افزونه های وب سایت مشکل ایجاد میکنن برای همین در اولین قدم افزونه های وردپرسی را در سایت مورد برسی قرار میدهیم!

1- برسی افزونه های وب سایت

همیشه این پلاگین های سایت دردسر درست میکنند و در اولین قدم در هنگام بروز هر مشکل باید افزونه های وب سایت را مورد برسی قرار بدهید در اصل بیایید در این خطا یعنی ارور 500 یا Internal Server Error در وردپرس نیز همین کار را انجام بدهیم, برای این که بتوانیم افزونه ها را برسی ابتدا از منوی پیشخوان سایت وردپرس خود وارد قسمت افزونه ها بشوید در این بخش تیک همه افزونه ها زده و از گذینه غیرفعال کردن همه را بزنید, بعد از این که افزونه های سایت غیر فعال شدند

نوبت میرسد تا سایت را که ارور 500 را داشت مورد برسی قرار بدهیم بنابراین یک بار صفحه ای که این خطا را داشت رفلش میکنیم تا مطمعن بشویم این خطا رفع شده است یا خیر, اگر خطا هنوز پابرجا بود نتیجه میگیریم که هیچ کدام از افزونه ها باعث این مشکل نبوده و همه را دوباره فعال میکنیم, اما اگر مشکل 500 در سایت رفع شد شما باید بیایید و دونه به دونه افزونه ها را فعال بکنید و با فعال کردن هر افزونه صفحه را رفلش بکنید با این کار متوجه میشوید که کدام یک از افزونه باعث ایجاد این مشکل شده است.

2- برسی فایل htaccess در هاست

اگر نتوانستید مشکل را از قسمت افزونه ها پیدا و رفع بکنید باید در دومین قدم فایل htaccess را مورد برسی قرار بدهید این فایل نیز همیشه در سایت باعث دردسر میشود, حالا بیایید این فایل را مورد برسی قرار بدهیم تا بفهمیم مشکل از این فایل هست یا خیر؟ برای این کار وارد هاست وب سایت خود شده و از قسمت File Manager وارد پوشه Public_HTML در این قسمت فایل htaccess را پیدا بکنید!

بعد از پیدا کردن فایل روی آن راست کلیک کرده و اسم فایل را به htaccess_SL تغییر بدهید سپس به وب سایت مراجعه کرده و صفحه ای که از ارور 500 وردپرس برخودار بود مورد برسی قرار بدهید, اگر مشکل رفع شد نتیجه میگیریم این فایل بوده است که دچار ایجاد این ارور در سایت شده است, حالا برای این که فایل htaccessرا بازسازی بکنیم از قسمت پیشخوان سایت وردپرس خود وارد بخش تنظیمات بشوید در این بخش گذینه پیوند های یکتا را پیدا کرده و روی آن کلیک بکنید, سپس بدون انجام هیچ گونه تغییری روی ذخیره کلیک بکنید!

 با این کار فایل htaccess از اول در هاست ساخته میشود و مشکلی که ایجاد کرده است را رفع میکنید, حالا اگر مشکل از فایل htaccess نبود اجازه بدهید مرحل بعدی را پیش برویم, در محله بعدی ما حافظه PHP را در هاست افزایش خواهیم داد با ما همراه باشید.

3- افزایش حافظه PHP در هاست

در این مرحله شما نیاز میباشد تا حافظه PHP را در هاست افزایش  بدهید با این کار شما فضای کافی برای پردازش ابزار ها و افزونه های سایت فراهم میکنید که میتواند در رفع ارور 500 در ودپرس بسیار کمک بکند ما در سایت یک مقاله کامل در این زمینه به اسم افزایش حافظه PHP در هاست وب سایت ارائه کرده ایم که میتوانید از آن برای این کار کمک بگیرید.

بعد از این که حافظه را افزایش دادید وب سایت را دوباره مورد برسی قرار بدهید و مطمعن بشوید که آیا ارور 500 در سایت رفع شده است یا خیر؟ امیدوار باشید که این مشکل به صورت کامل رفع شده باشد چون اگر نتوانید با این مراحل این خطا را از وب سایت رفع بکنید یکم کار سخت میشود, به آخرین مرحله دقت بکنید چون بسیار میتواند کمک بکند.

4- آپلود مجدد پوشه های وردپرس

حالا که با سه تا روش اول نتوانستیم این ارور را رفع بکنیم نیاز داریم تا فایل های وردپرس را بازسازی بکنیم به صورت کلی شما باید دوتا از پوشه های اصلی وردپرس را دوباره آپلود بکنید توجه داشته باشید که این کار اصلا هیچ کدام از اطلاعات شما از بین نمیرود اما برای اطمینان از این پوشه ها یک بکاپ بگیرید, پوشه های اصلی فقط wp-admin و wp-includes میباشد و به بخش های دیگه اصلا کاری نداشته باشید!

برای این کار کافیست وارد سایت خود وردپرس شده و فایل اصلی وردپرس را دانلود بکنید سپس بعد از دانلود آن فایل را در کامپیوتر خود استخراج کرده و از حالت فشرده در بی آورد در اینجا دوتا پوشه اصلی یعنی wp-admin و wp-includes را پیدا کرده و آن ها زیپ بکنید تا بتوانیم یک جا در هاست آپلود بکنیم, بعد از این که این پوشه ها را زیپ کرده در بخش اصلی سایت آپلود بکنید! حالا بعد از آپلود تنها کاری که باید بکنید این است که آن ها را از حالت فشرده خارج بکنید به همین راحتی فایل های اصلی سایت شما بازسازی شدن و اگر مشکلی در این فایل وجود داشته باشد از بین میروند.

5- آخرین مرحله درخواست کمک

خب خب دیگه کاری نمونده که شما انجام ندادید در اینجا اگر باز هم ارور 500 وردپرس با شما همراه بود و سایت شما را بعنوان دوست خودش در نظر گرفته است شما تنها کاری که میتوانید بکنید این است که درخواست کمک از پشتیبانی هاست بکنید و یک تیکت بعنوان رفع خطای 500 در وردپرس ارسال بکنند تا هاستینگ شما این مشکل را رفع بکنند.

جمع بندی مطالب

به آخر این آموزش یعنی رفع خطای 500 رسیدیم اجازه بدهید یک خلاصه کلی از این آموزش را در این بخش بگوییم به صورت کلی این ارور یکی از رایجت ترین ها در دنیای وب میباشد و تنها برای سایت های وردپرسی نیست و ممکن است برای هر وب سایتی پیش بی آید حالا در این میان ما آموزش را برای وردپرس ارائه کرده ایم که بتوانید این ارور را در وب سایت رفع بکنید روش هایی که گفته شده اند به صورت کلی میتوانند تا 99 درصد مشکل را رفع بکنند اما در برخی اوقات نیز وضعیت سایت خرابتر میباشد که نیاز به پشتیبانی دارد و در این حالت پشتیبانی هاست وارد عمل میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *