خطا های وردپرس

افزایش حافظه PHP با دو تا روش طلایی در وردپرس

افزایش حافظه PHP با دو تا روش طلایی در وردپرس

در گاهی اوقات ممکن است در وب سایت با ارور Internal Server Error در سایت های وردپرسی رو به رو بشوید, این موضوع تنها به دلیل کم بودن حافظه PHP رخ میدهد که تنها با افزایش حافظه PHP به راحتی میتوانید آن را در سایت وردپرسی خودتان رفع بکنید, باید اشاره بکنیم که این موضوع به تعداد افزونه های وردپرسی سایت شما ربط دارید, یعنی اگر در وب سایت خودتان افزونه های زیادی نصب بکنید مطمعن باشید که با این ارور رو به رو خواهید شد.

حالا میخواهیم در این مقاله آموزشی از سایت ابزار مکس به شما عزیزان یاد بدهیم که چگونه میتوانید حافظه PHP را در سایت وردپرسی خودتان افزایش بدهید و خطا ها و اروری های وب سایت راحت بشوید, با ما در ادامه این آموزش همراه باشید.

آنچه در ادامه میخوانید:

افزایش حافظه PHP از طریق فایل wp-config

حالا برای این که بتوانیم افزایش حافظه PHP را در هاست افزایش بدهیم ابتدا باید وارد هاست وب سایت بشویم, بنابراین وارد هاست شده و از قسمت File Manager روی گذینه Public_HTML کلیک کنید, در این بخش تمام فایل های وب سایت شما قرار دارد, بنابراین فایل wp-config را پیدا کرده و راست کلیک بکنید, سپس روی گذینه Edit کلیک بکنید.

حالا بعد از این که صفحه ادیت براتون باز شد تنها کاری که باید بکنید این است که کد زیر را در خط دوم قرار بدهید, توجه داشته باشید که چیزی را پاک نکنید و تنها کد زیر را به خد دوم اضافه بکنید.

				
					define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');
				
			
ویرایش فایل wp-config

بعد از قرار دادن کد تنها کاری که باید بکنید این است که فایل ویرایش شده را سیو بکنید, با این کار حافظه PHP شما افزایش خواهد یافت, حالا بریم در ادامه یک روش دیگر را نیز برای شما عزیزان توضیح بدهید با هر کدام که راحتر بودید آن را فقط روی هاست وب سایت انجام بدهید.

افزایش حافظه PHP از طریق فایل htaccess.

حالا روش دیگری نیز وجود دارد که میتوانید از  آن برای افزایش حافظه PHP استفاده بکنید, این روش نیز کاملا مشابه اولی میباشد و تنها در فایل های ادیت شده و کد تفاوت دارد حالا برای این که بتوانیم از روش دوم استفاده کنید دوباره وارد هاست شده و از قسمت Public_HTML روی فایل htaccess. راست کلیک کرده و گذینه Edit را بزنید.

ویرایش فایل htaccess در هاست

حالا بعد از این که وارد بخش ادیت شدید تنها کاری که باید بکنید این است که کد زیر را در فایل قرار بدهید توجه داشته باشید که در این بخش کد را در خط اول قرار بدهید, همچنین چیزی را از فایل باز شده حذف نکنید.

				
					php_value memory_limit 128M
				
			
افزودن کد در فایل htaccess.

حالا تنها کاری که باید بکنید این است که روی گذینه سیو کلیک بکنید, با این کار تمام ارور های حافظه PHP رفع خواهد شد, به همین راحتی توانستیم حافظه PHP را در وردپرس افزایش بدهیک.

جمع بندی مطالب

حالا طبق آموزش میتوانید حافظه PHP را در سایت خودتان افزایش بدهید, باید اضافه بکنیم که اگر شما نمیتوانید این کد ها را به فایل ها اضافه بکنید میتوانید به پشتیبانی هاستینگ خودتان تیکت ارسال بکنید تا آن ها تنظیمات را در هاست شما اعمال بکنند, راحتی در ارسال تیکت همیشه حرف اول زده است, امیدواریم از این مقاله آموزشی لذت کافی را برده باشید, و توانسته باشید خطا های وردپرس خودتان را رفع بکنید, هر گونه سوالی را در بخش نظرات میتوانید از ما بپرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *